Locatie Hereweg is tijdelijk gesloten.
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM opdat Covid-19 snel overwonnen zal zijn.
Veel sterkte, denk om elkaar en wij hopen tot zeer spoedig!

 

Openingstijden

U bent dinsdag t/m zondag welkom voor een diner of borrel vanaf 17.00 uur.

Besloten lunch/ontvangst, catering, borrel, buffet, BBQ, groepsarrangementen, vergaderingen?
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren. Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 527 74 31

Adresgegevens

Hereweg 42
9725AE, Groningen
Telefoon: 050 – 527 74 31

E: welkom@eetcafedestadstuin.nl
I: www.eetcafedestadstuin.nl
T: @DeStadstuin

Huiselijk en ongedwongen eten in Groningen

Dit levendige en sfeervolle eetcafé dankt haar naam aan de royale beschutte binnentuin, waar u in de zomer heerlijk kunt borrelen en dineren.

Eetcafé de Stadstuin ligt vlakbij het centrum van Groningen op 2 minuten lopen van het Centraal Station en in de nabije omgeving van de Oosterpoort, de Stadsschouwburg en de Euroborg.

Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn termen die ons op het lijf geschreven zijn. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende ‘Stadstuin Special’ voor €9,95 en, voor als u niet kunt kiezen, een wisselend 3-gangen maandmenu van de chef voor €27,95 mét bijpassende wijnen. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Eetcafé de Stadstuin Hereweg is dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur geopend. Onze keuken is tot 22:00 uur (op zondag tot 21.00 uur) geopend. Buiten de openingstijden kunt u tevens besloten ontvangsten bij ons organiseren.

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin in Groningen!

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31