Om de koude dagen wat te veraangenamen, én om onze gasten culinair te ontzien bieden wij nu diverse mogelijkheden voor thuis! Wij bieden gourmetpakketten, een feestelijk 3- of 4-gangen, stamppot-service, maaltijd-service maar ook catering op maat. Voor onze pakketten en om direct te bestellen kunt u een van de onderstaande invullingen kiezen. Voor catering op maat vragen wij u uw wensen te mailen naar welkom@eetcafedestadstuin.nl, dan nemen wij contact met u op.

Afhaalmenu

Tijdens onze openingsdagen kan er bij onze locatie aan de Hereweg worden besteld om warm af te halen. Het eten is volledig bereid, u kunt dus meteen beginnen met genieten!
U kunt er ook voor kiezen om het eten thuis te laten bezorgen, klik dan hier om te bestellen.

Gourmetpakketten

Compleet verzorgd! Vlees, vis, salades, brood, sauzen, garnituren etc. U hoeft niet meer zelf naar de winkel of iets zelf te snijden. Gourmetten was nog nooit zo ontspannen!

Feestelijk 3- of 4-gangen diner

Thuis uit eten! U kunt een 3-of 4-gangen diner samenstellen waarbij u het enkel op dient te warmen en op borden hoeft te serveren.

Maaltijd-service

Uitgebreide keuze in huisgemaakte soepen, maaltijden (ook voor kids), desserts maar ook royaal aangeklede stamppotten met diverse garnituren en keuze uit meerdere soorten vlees; alles aangeleverd in handige verpakkingen zodat u het gemakkelijk zelf kunt opwarmen.

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31